23. června 2013

Když se koná výročí školy, jsem za blbečka i fotografa zároveň!


Tento víkend naše škola slaví již 60. výročí založení (ano, všechny věci, co udělali komouši, se v posledních letech - roce slaví). Pro mě to znamenalo moji osobní mini-mini výstavu fotek, což je možná spíš trochu fópá, ale who cares!  ->
Velké přípravy! 




Dále jsme potom s naším projektem "dramatizace anglické pohádky" měli 3x za dva dny hrát představení Wise men of Gotham, což je něco jako český Kocourkov. Byla to hrozná sranda. Už jen proto, že nám neustále padaly kulisy a zapomínaly jsme text. Vážně bychom do městečka zapadly! 

Na této fotce jsme všichni blbečci z Kocourkova. (Kdyby někdo nepoznal, váš Kapusňák je to malý s americkým úsměvem uprostřed a vtipnou malířskou čepicí)

Výběr z celého výročí. Většina se týká soboty a "hlídání" naší super třídy 

Mírně nezaostřena (promiň Eli, fotograf z tebe nebude :D), ovšem s nejmilejší ze všech Sárek!

Největší fools of Gotham! 

Na výročí jsem dokonce měla za úkol fotit lidi a celkově okolí, což znamenalo, že jsem dostala hrozně vtipnou vysačku s nápisem "Fotograf" :D!!


4 komentáře:

  1. Teda vypadá to na vtipný zážitek :-D :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ano na tom Blaníku to bylo děsný!:D Jsme tam přijeli a první reakce "To není koncentrák?o.O"..Jinak to anglický divadlo mě štve, že jsem ani jednou neviděla!:D:( To je tak, když si člověk všechno špatně naplánuje:D. A jinak doufám, že ty fotky budou ve škole i v pondělí, protože bych tu výstavu moc ráda viděla;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo :D na Blaníku jsme spali na nějakejch pokaděnejch postelích :D
      Divadlo má někdo natočený a fotky budou :D nevím jestli do konce tohodle, nebo i nějak příští rok možná..uvidíme :D

      Vymazat