21. března 2013

Kde se vzala, tu se vzala tahle móda?



Stalo se vám někdy, že jste potkali člověka a museli jste si sami pro sebe říct "Ten vypadá hrozně", nebo "To je šílený oblečení, takovej vandrák!"? Určitě už tisíckrát. Nehledě i na to, že Češi se přímo vyznačují nevkusem a pohrdáním módou.
Já poslední dobou jsem schopna všimnout si osoby, která má sice nejmodernější módní trend, ale podle mě je oblečená děsivě.
Sama nejsem nějaká miss sledující nejnovější trendy a s vybraným vkusem. Jsem schopná vzít si růžové ponožky k černému triku, ale snažím se ladit, používat citlivě doplňky a neudělat totální kolapsy. Nechci tedy tvrdit, že jsem odborník! To vůbec ne!

Proč dnes holky oblékající se jako dě*ky jsou nejvíce módní a trendy? Já nejsem naprosto striktní, to si nemyslím. Mám taky ráda takové to tílko s velkými dírami na ruce, kdy vám jsou vidět strany podprsenky, protože v letních dnech mi to přijde akorát sexy, pokud se to umí nosit a nevystavujete se s tím vprostřed restaurace.
Ale kdo určil jako módní trend holky, které si vezmou super krátké tílko, nejlépe děrované, nebo průhledné, zvířecí vzor k tomu, aby byly co nejvíce vyzývavé. Nesmím zapomenout na roztrhané silonky, nebo snad podvazky a super dlouhé jehly.
Já vám nevím. Možná je to teď módně v pořádku, ale holky, copak si vás někdy budou kluci, muži a chlapi vážit, když ze sebe děláte laciné zboží? Čím víc se budete takto ukazovat, tím
horší to bude. Názory 19. století a sexu po svatbě tedy nezastávám, to bych byla blázen, ale pokud kluk ví, že vás dostane zadarmo, bude vám jen mylně a opíjivě nakecávat, jak vás miluje, jenže vždycky bude moct přeběhnout k jiné, co se odhalí více. Nikoho seriózního tím neulovíte.


A víte co? Já ty holky chápu. Mají samy ze sebe nejspíš komlexy, vždyť ty holky v časopisech jsou kost a kůže, mají perfektní pleť a super prsa nejméně velikosti C. Zřejmé, že se vedle nich cítíme bezvýznamní, ale máme to zapotřebí? Přece se ne nadarmo říká, že jsou umělé a s pomocí photoshopu. Ukažme teda svoji inteligenci a pošleme tyhle časopisy někam! Ať si Miley Cyrus, nebo snad Beyonce nosí na koncertech ty nejkratší a nejuplejší kožené oblečky. Však oni z nich mají potom taky vyrážku a svědí je opruzený zadek, jak se zpotí ještě týden! Jsou to obyčejní lidé jako my. Večer až přijdou domů určitě je trápí problémy s přítelem, dětmi atd., přesně jako nás. O nic nepřicházíte, vážně...

Tohle není ale jen nějaké poblázení z Ameriky! U nás potkáte takovýchto holek tolik ! A těch povedených fotek v oblečcích na facebooku! A abyste neřekli, přidávám fotky i holek, které sice mají krátké kraťasy a tílka, ale přsto nepůsobí lacině...





22 komentářů:

  1. ty poslední dva outfity jsou vážně hezké, se článkem naprosto souhlasím;) taky mám pocit, že čím víc holka ukáže na začátku, tím hůř pak kluka něčím překvapí:D navíc takové oblečení má v klipech a filmech své opodstatnění.. má vyzdvihnout přitažlivost zpěvačky jakožto mediálního produktu, samozřejmě že v běžném životě se takto neobléká... ale někdy to publikum pochopí špatně no:)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono nejde jen o ty zpěvačky, ale o holky, které používají své tělo, aby něčeho dosáhly, nebo něco získaly. Přijde mi to hrozný...

      Vymazat
  2. Tak toto taky nechápu. Nesnáším když se holka obléká jak štětka, a nejhorší na tom je, že se tak oblékají holky pořád v nižším a nižším věku. A taky souhlasím s tím, že s tímto zjevem asi nikdy pořádného kluka nenajdou, protože proč by si normální kluk hledal takovou holku, že. Jinak ty dva poslední obrázky jsou krásné, přesně taková móda se mi taky líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě no...a nemusí jít jen o úplný extrém jako na fotkách s podvazky. Stačí i takové nesmyslně vyzývavé fotky jako je ta první. Společnost si zadělává na průšvih.

      Vymazat
  3. Jednou jsem potkala osobu, které koukala půlka pozadí. Měla tedy vyloženě HOLOU TVÁŘ. Opravdu. Neměla ani spodní prádlo a myslím, že to bylo to poslední, co ji zatěžovalo. Kdyby se tak stalo někde na rohu ztracené ulice nebo v lese, mávla bych nad tím rukou, ale v centru města...(no, dobrá, maloměsta.)...Je pochopitelně jasný, že se jednalo o lehkou děvu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S poslední větou jsem se usmála, i když s tebou souhlasím. Znám totiž holky, kteří tohle odsuzovaly a dnes? Jsou jedni, které se v prvé řadě odhalují. Máš pravdu, dnes, ač tomu nechci věřit, jsou lehké děvy a okolí to vidí stejně.
      Je hrozně jednoduché ztratit veškerou úctu okolí a těžké si ji zpět získat, skoro nemožné.
      Nejde ale jen o holky. Kluci, kteří na jedné "akci" obskočí 2,či více (stačí i jedna) podobných individuí, nosí rozkrok na zemi, nebo jsou jinak pochybní :D to vyjde na stejno

      Vymazat
  4. Poslední dva outfity jsou parádní, určitě bych se dokázala podobně obléknout. Co se týče těch prvních fotek, naprosto s tebou souhlasím. Připadá mi to dost laciné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se také poslední dva moc líbí :) bohužel dost holek neumí asi už rozpoznat rozdíl mezi prvními fotkami a posledními.

      Vymazat
  5. Naprosto s tebou souhlasím! Ty poslední dvě jsou prostě hezký. Ale ta druhá fotka na pravo, jak vystrkuje ty prsa-melouny.. nevím, vážně se tohle některým klukům líbí? :D a nevadí jim třeba, že se na ni takhle můžou koukat všichni ostatní, co "přeběhnou k víc odhalené?" :D zvláštní uvažování těchto "dívek" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se to klukům líbí..ale netrvá to rozhodně věčně a po chvíli to omrzí

      Vymazat
  6. Mně se strašně moc líbí ty tílka, kdy pod paží trčí podprsenka, to je fakt supr, hlavně na léto.. ale nadruhou stranu, z těch negativních věcí o kterých píšeš se mi například líbí silonky, které vypadají jak podvazky.. podvazky bych si na sebe nedala, ale některé ty silonky jsou roztomilé.. a krátké sukně docela nosím, protože to je jediný střih sukně, který se mi líbí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já neřikám, že to je uplně špatné, ale musí se to umět kombinovat, aby to nevypadalo lacině.

      Vymazat
  7. Já teda nenosim ani krátký trika,musim mít zakrtý záda a břicho. A hluboký výstřihy,s mírou. Nechci působit lacině,ale třeba občas podprsenka ze stran mi kouká,ale myslim,že fakt jen lehce a nepůsobí to vulgárně.
    Jinak poslední outfit,boží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zakrývám záda kvůli ledvinám..ale necejtim se nějak omezená tím:D

      Vymazat
  8. ach jaj hovoris mi presne z duse. Ja sa napr. obliekam elegantne, chodim do roboty, kde si to praca vyzaduje a jednak je to aj moj styl. Saty, sukne loficky atd- podla mna ma moje oblecenie smrnc,a je aj naozaj pekne. A potom dojde nejaka baba vystrih po pupok, lacne kratke veci a mam pocit, ze vsetky pohlady na nej.- pricom preboha ta baba vrchol nevkusu, lacnosti ale ako keby toto bolo zrovna to, co nasa spolocnost uznava...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Tohle jsem článkem taky myslela.
      Ale nakonec..který kluk by s ní dlouho vydržel, když se sama dělá tuctovkou?

      Vymazat
  9. Stunning outfits. Thanks for sharing! I just came across your blog and I'm your newest follower :) Would you mind checking out our blog and (if you like) following back via GFC and Bloglovin'? We also have a giveaway going on right now! xx

    Blog: sixthtractate.blogspot.com

    Enter our current Giveaway!

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Párkrát jsem viděla,že tohle nosí holky,kterým není skoro ani 15.Připadají si ale tak strašně vyspěle,vyloženě dospěle a chtějí to dokázat timhle oblékáním -podpatky,minisukně,vycpaná podprsenka a výstřih tak,že to triko ani nemusí mít. Jenže je to spíš naopak,akorát dokážou,že nemají mozek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo! To je pravda. Holky ve 14 mají dojem, že musí vypadat aspon na 18. A jsou v 15 schopný mít za sebou 5 i více sexuálních partnerů. Samozřejmě nic stálého. Je to pak začarovaný kruh, protože z okolí, které znají si je slušný kluk nevyhlídne. Byl by blázen, když ví tohle.

      Vymazat
  12. Dneska jsem narazila na tvůj blog a docela se mi líbí, ale musím přiznat, že u tohoto článku trošku doutnám vzteky... Předně nechápu, proč v naší společnosti přetrvává názor, že oblečení musí nutně odpovídat povaze člověka. Já sice na takové oblečení nejsem a musím se přemlouvat i k tomu, abych se vůbec mezi lidma ukázala v plavkách :D Nicméně pokud si jde ženská venku polonahatá, tak mi do toho nic není :) Je něco jiného, kdyby tak přišla třeba do práce, to bych si taky řekla, kam dala mozek :D Ale jestli si tak běhá po diskotékách nebo obchodech, tak budiž. Nechci říkat, že jsi článkem chtěla říct, že podporuješ to, že když někdo znásilní holku v minisukni, tak si za to může sama, ale upřímně to je stejná strana mince a přímo to souvisí se sexismem celkově :(

    OdpovědětVymazat
  13. 3M : výborné lepidlo prsa přijde

    Jsme schopni nabídnout tuto konkrétní dobrou kvalitu v naší vlastní společný podnik spolu s ByeBra . com . Pro jeho spojení spolu s 3M , L8rs Bra se prodává ve většině zemí po celém světě , a proto tato množství , L8rs Bra . com může nabídnout prsa přichází s rozumnou cenu prodejní cenou . Byli jsme docela rádi, takže můžete poskytnout vám s tímto vynikajícím dobré kvalitě . Mnozí z nás mají pocit, že je tu spousta z dovozu , které se často všichni spojit s našimi osobními prsy , která byla jedním z důvodů, proč každý z nás zahájených tento web .
    Každý z výše uvedených prostředků, které byly rádi pro Vás kontaktovat sami odborníky v dobré kvalitě lepicích prsa přijde . Pokud máte prakticky jakékoliv dotazy týkající se věci , jejich dobrou kvalitu , nebo možná , pokud byste chtěli pokyny (které jsou k dispozici v tomto on-line video médií L8rs Braz.) , nemají tendenci myslet dvakrát , abyste nám zavolat nebo třeba zaslat e - e-mail pomocí našeho kontaktního formuláře.
    Neviditelná podprsenka
    Neviditelných podprsenek
    Podprsenka bez raminek

    OdpovědětVymazat